ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Like the cool kids: 4 κομμάτια που θα φοράνε τα It-girls αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουνίου 2024

Like the cool kids: 4 κομμάτια που θα φοράνε τα It-girls αυτό το καλοκαίρι
Instagram/maryljean
Αν θέλεις να είσαι και εσύ ανάμεσα στα It-girls, δοκίμασε αυτά τα 4 κομμάτια

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και όλοι μας έχουμε ξεχυθεί στα καταστήματα για να βρούμε τα κομμάτια που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους αυτή τη σεζόν. Νέες τάσεις, νέα χρώματα, βασικά κομμάτια, signature ρούχα και αξεσουάρ μας βομβαρδίζουν από παντού και εμείς στη μέση να προσπαθούμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για του πού θα ξοδέψουμε τα χρήματά μας. Αν όμως θέλουμε αυτό το καλοκαίρι να ντυθούμε σαν τα It-girls, τότε οι επιλογές είναι σαφώς πιο περιορισμένες.

Το καλοκαίρι του 2024 τα It-girls έχουν ξεκάθαρες προθέσεις όσον αφορά τις τάσεις της μόδας και έχουν ήδη δείξει την προτίμησή στους σε κάποια κομμάτια. Αν θέλεις και εσύ να μπεις στην κλίκα τους, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 4 κομμάτια που λατρεύονται από τα It-girls και δώσε άλλο αέρα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Το banana-milk χρώμα

2. Οι βερμούδες

3. Το tenniscore

4. Το λευκό φόρεμα

Αφού διάβασες για τα αγαπημένα κομμάτια των It-girls αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.