ΣΤΙΛ STYLING TIPS

June is coming: 6 cool & άνετα σύνολα που θα λατρέψεις τον Ιούνιο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαΐου 2024

June is coming: 6 cool & άνετα σύνολα που θα λατρέψεις τον Ιούνιο
Instagram/clairerose
Αν θέλεις τον Ιούνιο λίγη έμπνευση για τα looks του μήνα, τότε συνέχισε να διαβάζεις

Και ναι, είναι γεγονός. Το καλοκαίρι αύριο ξεκινάει μαζί με τον Ιούνιο. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε από τη ντουλάπα μας τα πλεκτά και τα αδιάβροχα πανωφόρια -φτάνει πια- και να κάνουμε χώρο για τα εντελώς καλοκαιρινά μας ρούχα και παπούτσια. Ο ήλιος θα είναι λαμπερός και οι ομπρέλες σπίτι.

Όλα αυτά τα σύνολα που έβλεπες στα social media και στις βιτρίνες, αλλά ο καιρός δεν σε άφηνε να τα φορέσεις και να τα χαρείς, τώρα μπορείς. Τον Ιούνιο τα layers λιγοστεύουν, τα μανίκια κονταίνουν, τα ρούχα γίνονται πιο λεπτά και τα χαμόγελα πιο πλατιά. Αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι όμως λίγη έμπνευση, μερικές ιδέες για τα looks του μήνα, μην ανησυχείς. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο cool και άνετα σύνολα που θα λατρέψεις τον Ιούνιο και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις και καλό μήνα!

Αφού πήρες την έμπνευση που ήθελες για τον υπόλοιπο μήνα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.