ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σορτσάκια & οι βερμούδες του καλοκαιριού - 5 must της ντουλάπας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαΐου 2024

Τα σορτσάκια & οι βερμούδες του καλοκαιριού - 5 must της ντουλάπας
Instagram/tinvcb
Ποια είναι τα σορτσάκια και οι βερμούδες που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι;

Τα τελευταία χρόνια στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας, σπάνια παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες, ιδέες που δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως του ήλιου. Η αλήθεια είναι πως η μόδα κάνει κύκλους και οι τάσεις του παρελθόντος εμφανίζονται και πάλι στο σήμερα με έναν πιο σύγχρονο τρόπο. Μια από αυτές τις τάσεις, η οποία θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι, είναι τα σορτσάκια και οι βερμούδες.

Αυτά τα κοντά παντελονάκια είναι από τη μια cool και από την άλλη εξαιρετικά άνετα. Σου επιτρέπουν να κάνεις ένα ξεκάθαρο fashion statement παραμένοντας άνετη και δροσερή μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Ποια είναι όμως τα στιλ που είναι must; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια σορτσάκια και ποιες βερμούδες θα έχεις μέσα στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

1. Αυτά με τις γαλάζιες και λευκές ρίγες

2. Τα άνετα τζιν

3. Τα αθλητικά

4. Τα βαμβακερά ή λινά tailored

5. Αυτά που μοιάζουν με πιτζάμες

Αφού διάβασες για τις βερμούδες και τα σορτσάκια, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.