ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι Γαλλίδες «ορκίζονται» σε 5 αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαΐου 2024

Οι Γαλλίδες «ορκίζονται» σε 5 αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι
Instagram/clairerose
Τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ακόμα και αν είμαστε στα μισά της άνοιξης, ήδη έχουν αρχίσει να «ξεπετάγονται» καλοκαιρινά trends, τα οποία κάλλιστα μπορούν να φορεθούν από σήμερα. Οι Γαλλίδες το γνωρίζουν αυτό πάρα πολύ καλά και έχουν 5 αγαπημένα αξεσουάρ στα οποία «ορκίζονται» αυτή τη σεζόν.

Οι Γαλλίδες έχοντας αυτό το «je ne sais quoi» ξέρουν καλά πώς να μπλέκουν ρούχα και αξεσουάρ από διαφορετικές εποχές και διαφορετικές σεζόν. Συνήθως τα ρούχα τους είναι θηλυκά, minimal και με μια vintage νότα, χωρίς πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ, αλλά αν το πάρουν απόφαση να φορέσουν, τότε θα είναι ένα από αυτά τα 5. Ρίξε λοιπόν και εσύ μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια 5 αξεσουάρ φορούν οι Γαλλίδες αυτό το καλοκαίρι και κράτα σημειώσεις!

1. Τα ογκώδη μεταλλικά βραχιόλια

2. Οι κόκκινες τσάντες

3. Οι φλατ μπαλαρίνες / mary janes

4. Τα κλάμερ στα μαλλιά

5. Τα ψάθινα καπέλα

Αφού διάβασες ποια αξεσουάρ λατρεύουν οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.