ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Η βαλίτσα για τα τριήμερα του καλοκαιριού - 6 στιλάτες & πρακτικές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Η βαλίτσα για τα τριήμερα του καλοκαιριού - 6 στιλάτες & πρακτικές
Instagram/clairerose
Η βαλίτσα του τριημέρου πρέπει να είναι πρακτική και στιλάτη

Η ώρα των σύντομων αποδράσεων έχει φτάσει και τα Σαββατοκύριακα πλέον έχουν αποκτήσει άλλη γλύκα. Αν βάλουμε στο κάδρο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ή κολλήσουμε και κάποια άδεια, τότε η διάθεση έχει γίνει εντελώς καλοκαιρινή. Αυτές όμως οι κοντινές, σύντομες εκδρομές μας προκαλούν να γίνουμε πρακτικοί και να σκεφτόμαστε πιο συνδυαστικά σε ό,τι αφορά τα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας. Η βαλίτσα μας είναι πολύ σημαντική!

Η βαλίτσα του τριημέρου πρέπει να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα, άντε και μια δύο εναλλακτικές για την «ατυχία». Δεν χρειάζεται να πακετάρουμε μια τεράστια αποσκευή και να την σέρνουμε πέρα δώθε, για να φορέσουμε στο τέλος 3 κομμάτια. Μια μαλακή, μεσαία τσάντα ταξιδίου είτε είναι sac voyage, είτε είναι βαλίτσα αρκεί για να «κάνει τη δουλειά». Αν δεν έχεις μια τέτοια τσάντα ή θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου γιατί έρχονται τριημεράκια, σου έχουμε αυτό που χρειάζεσαι. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε με ένα απλό κλικ τη βαλίτσα που σου αρέσει και σου εξυπηρετεί περισσότερο. Καλά ψώνια και καλά να περάσεις!

1. Longchamp - Από ανακυκλωμένο υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Pepe Jeans - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Κλείσιμο με διπλό φερμουάρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Gant - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Calvin Klein - Με ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Herschel - Από ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.