ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι ένα από τα must του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Το κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι ένα από τα must του καλοκαιριού
Instagram/jastookes
Το ολόσωμο μαύρο μαγιό θα είναι για πάντα στην καρδιά μας

Τι και αν είναι Μάιος; Η όρεξή μας για μαγιό έχει ήδη ανοίξει και στην τελική, ποτέ δεν είναι αργά για να αγοράσουμε ένα από τα μαγιό του καλοκαιριού. Σίγουρα στη συλλογή μας πρέπει να έχουμε τρία μαγιό και στη συνέχεια μπορούμε να την εμπλουτίσουμε με στιλ ανάλογα με την προσωπική μας αισθητική και τις τάσεις της σεζόν. Πρώτο και καλύτερο από τα τρία βασικά είναι το μαύρο ολόσωμο.

Τι πιο κλασικό, κομψό και cool από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό; Είναι από τα κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες και βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια. Επίσης ένα τέτοιο μαγιό μπορεί να φορεθεί και ως body για μια βραδινή έξοδο με μια ψηλόμεση παντελόνα ή με ένα χρωματιστό καφτάνι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο elevated μαύρα ολόσωμα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024 και στα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ και καλά ψώνια!

1. Max Mara - Από 90% πολυαμίδη και 10% σπαντέξ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Odysseyten - Με κρυφή ελαστική ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Με αφαιρούμενους ιμάντες ώμου - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Sophie Deloudi - Με ανοιχτή πλάτη και ψηλό λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Michael Kors - Με κορδόνια στο πλάι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Marysia - Από ανακυκλωμένο υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα μαύρα ολόσωμα αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.