ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer shoes: Τα παπούτσια του καλοκαιριού ίσως τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Μαΐου 2024

Summer shoes: Τα παπούτσια του καλοκαιριού ίσως τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου
Instagram/chloecleroux
Ποια παπούτσια θα φοράμε αυτό το καλοκαίρι; 8 must τάσεις

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει ξεκινήσει επίσημα, αλλά στην καρδιά, στο μυαλό και στις ντουλάπες μας είναι ήδη εδώ. Υπάρχει μια άρνηση να φορέσουμε παπούτσια που μας θυμίζουν πιο κρύο καιρό, όπως loafers, αρβυλάκια, chunky sneakers και μπότες -με εξαίρεση τις καουμπόικες- και αναζητούμε ανοιχτά και δροσερά κομμάτια.

Με την έλευση λοιπόν της νέας σεζόν και το καλοκαίρι να αχνοφαίνεται, μας έχει πιάσει αυτή η «φαγούρα» για νέες αγορές και ανανέωση γκαρνταρόμπας. Ποια είναι όμως τα καλοκαιρινά παπούτσια που θέλουμε φέτος στις ντουλάπες μας; Μια ματιά στις fashion influencers, στις βιτρίνες και στους δρόμους θα μας δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις σχετικά με το θέμα. Εν συντομία το κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι κλασικά παπούτσια και κομμάτια από την περσινή σεζόν που αγαπήθηκαν πολύ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα για να μάθεις και εσύ ποιες είναι οι τάσεις στα παπούτσια αυτό το καλοκαίρι και κινήσου ανάλογα. Κράτα σημειώσεις!

1. Οι κλασικές εσπαντρίγιες

2. Τα fisherman σανδάλια

3. Οι all time classic σαγιονάρες

4. Οι διάφανες μπαλαρίνες/mary janes

5. Τα χαμηλά sneakers

6. Τα φλατ σανδάλια

7. Τα barely there σανδάλια

8. Τα κλασικά boat shoes

Αφού διάβασες για τις τάσεις στα παπούτσια αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.