ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα κόκκινα φλατ παπούτσια που θα απογειώσουν το look σου την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Τα κόκκινα φλατ παπούτσια που θα απογειώσουν το look σου την άνοιξη
Instagram/manondevelder
Τα κόκκινα φλατ παπούτσια θα δώσουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο basic look

Αν μπορούμε να πούμε πως ένα χρώμα κυριάρχησε τη χειμερινή και την ανοιξιάτικη σεζόν, τότε ξεκάθαρα αυτό ήταν και είναι το κόκκινο. Οι μπορντό και οι πιο σκούρες αποχρώσεις τον χειμώνα και οι φλογερές την άνοιξη και το καλοκαίρι -ναι θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Το κόκκινο λοιπόν είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δώσεις λίγη ένταση στο look σου, ακόμα και αν αυτό είναι βασικό και χρωματικά ουδέτερο. Ειδικά αν προσθέσεις ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

Μια μικρή πινελιά κόκκινου χρώματος είναι ικανή να τραβήξει τα βλέμματα και να δώσει ζωντάνια στο σύνολό σου. Τα παπούτσια σε κόκκινο χρώμα είναι φρέσκα, παιχνιδιάρικα, sexy και πολύ cool. Δοκίμασε να εντάξεις στη ντουλάπα σου ένα ζευγάρι φλατ κόκκινα παπούτσια και θα δεις το look σου να αναβαθμίζεται στη στιγμή. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Bianco - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MADE 94 - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Coccinelle - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Balagan - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Vagabond Shoemakers - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα φλατ κόκκινα παπούτσια, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.