ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Το λευκό φόρεμα πρωταγωνιστεί στη ντουλάπα μας αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Μαΐου 2024

Trend Alert: Το λευκό φόρεμα πρωταγωνιστεί στη ντουλάπα μας αυτό το καλοκαίρι
Instagram/juliesfi
Το πρώτο λόγο αυτό το καλοκαίρι τον έχει -ξεκάθαρα- το λευκό φόρεμα

Όταν το καλοκαίρι πλησιάζει, αυτό που θέλουμε να φορέσουμε -με μανία θα πούμε- είναι ανοιχτόχρωμα ρούχα και ιδιαίτερα λευκά. Τα πιο σκούρα χρώματα μας ψυχοπλακώνουν και μας ζεσταίνουν, σε αντίθεση με τα πιο φωτεινά, που είναι σίγουρα πιο δροσερά και μας δημιουργούν ένα αίσθημα ευφορίας. Αυτό το καλοκαίρι όμως το ρούχο που θα φορεθεί πιο πολύ από όλα δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα.

Δεν μιλάμε απλά για μια τάση, αλλά για την επέλαση του λευκού φορέματος στο καλοκαίρι του 2024. Σε όλα τα μήκη, σε όλα τα στιλ και σε όλα τα υφάσματα, αρκεί να είναι λευκό και φόρεμα. Φυσικά στην κορυφή στέκεται το balloon, το milkmaid και το κλασικό lingerie, αλλά μην ανησυχείς διότι όποια και αν είναι η προσωπική σου αισθητική αυτή τη σεζόν θα βρεις ένα λευκό φόρεμα που να σου ταιριάζει. Εμείς σου έχουμε τα αγαπημένα μας στιλ από λευκά φορέματα για αυτό το καλοκαίρι στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Αφού διάβασες για το λευκό φόρεμα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.