ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λευκή φούστα (και) αυτό το καλοκαίρι - Τα 6 κυρίαρχα στιλ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Μαΐου 2024

Λευκή φούστα (και) αυτό το καλοκαίρι - Τα 6 κυρίαρχα στιλ
Instagram/clairerose
Η λευκή φούστα θα φορεθεί πάρα πολύ αυτό το καλοκαίρι

Και ενώ τα ανάλαφρα wide-leg παντελόνια και λεπτά τζιν έχουν γίνει το βασικό μας bottom αυτή την άνοιξη, έχει έρθει η στιγμή να ξεκινήσουμε να τα βάζουμε λίγο στην άκρη και να κάνουμε ένα μεγάλο φόκους στο έτερο μεγάλο trend, τη λευκή φούστα. Φυσικά και οι λευκές φούστες έχουν έρθει στο προσκήνιο από πέρυσι το καλοκαίρι, απλά αυτή τη χρονιά τα στιλ είναι πολλά περισσότερα και οι επιλογές πραγματικά άπειρες.

Οι λευκές φούστες λοιπόν έχουν αγαπηθεί όσο λίγα κομμάτια αυτή τη σεζόν και έχουν συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Casual σύνολα με oversized T-shirts, ρομαντικά looks με δαντέλες, sporty chic σεταρίσματα με ενδιαφέροντα φλατ παπούτσια και ό,τι βάλει ακόμα ο νους σου. Αν ψάχνεις και εσύ έμπνευση για το πώς να φορέσεις τη δική σου λευκή φούστα, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Με τη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram θα δούμε φρέσκα σύνολα και θα μάθουμε ποια είναι τα 6 κυρίαρχα στιλ αυτή τη σεζόν στις λευκές φούστες. Κράτα σημειώσεις!

1. Η pencil

2. Η μεταξωτή

3. Η δαντελένια

4. Η balloon

5. Η ball

6. Η τένις

Αφού διάβασες για τη λευκή φούστα αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.