ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι fan του Bridgerton; 5 fashion trends της σειράς που μπορείς να ενσωματώσεις στο look σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Μαΐου 2024

Είσαι fan του Bridgerton; 5 fashion trends της σειράς που μπορείς να ενσωματώσεις στο look σου
Netflix
Με το regencycore μπορεί το στιλ των κυριών του Bridgerton, να ενσωματωθεί στο look σου

Η πολυαγαπημένη σειρά εποχής του Netflix Bridgerton επέστρεψε στις οθόνες μας εχθές και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τα χρωματιστά και λαμπερά ρούχα της νέας σεζόν, μαζί φυσικά με την καινούργια ιστορία αγάπης. Οι fans του Bridgerton είχαν ήδη μπει στον πειρασμό τα προηγούμενα χρόνια να φορέσουν στα looks τους λεπτομέρειες από την ενδυματολογική προσέγγιση της σειράς, όπως τα maxi μήκη, οι δαντέλες και τα κρυστάλλινα headpieces.

Αυτή τη σεζόν όμως το TikTok ανέλαβε δράση και ήδη έχει ονομάσει το trend που είναι εμπνευσμένο από τη σειρά με το κωδικό όνομα regencycore . Θηλυκές σιλουέτες, δραματικές λεπτομέρειες και ρομαντική διάθεση αντανακλώνται σε κάθε look αυτού του trend. Εμείς σου δίνουμε στην παρακάτω λίστα τα 5 στοιχεία «κλειδιά» του look, ώστε να γίνεις και εσύ με τη σειρά σου το «Διαμάντι» του καλοκαιριού. Το regencycore είναι εδώ και σε προκαλεί να το ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου!

1. Οι πέρλες / τα μαργαριτάρια

2. Τα φουσκωτά (puffer) μανίκια

3. Τα 3D λουλούδια

4. Οι κορσέδες

5. Οι μπαλαρίνες

Αφού διάβασες πως να ενσωματώσεις το στιλ του Bridgerton στο look σου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.