ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Νίκολα Κόκλαν μετέφερε έξυπνα το πολιτικό της μήνυμα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Bridgerton


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαΐου 2024

Η Νίκολα Κόκλαν μετέφερε έξυπνα το πολιτικό της μήνυμα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Bridgerton
SPLASH via Ideal Image
Η Νίκολα Κόκλαν έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της σειράς του Netflix και δημιούργησε ένα look που «μίλαγε» διακριτικά

Και η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Η πολυαγαπημένη σειρά του Netflix Bridgerton σεζόν 3 - Μέρος 1 θα μεταδοθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, με το Μέρος 2 να βγαίνει στον αέρα στις 13 Ιουνίου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς βγήκαν να το γιορτάσουν σε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

Η Νίκολα Κόκλαν, η γνωστή πλέον ως Λαίδη Πενέλοπε Φέδερινγκτον, της οποίας η ερωτική ιστορία είναι το επίκεντρο της τρίτης σεζόν, περιέγραψε τα επικείμενα επεισόδια ως «εξαιρετικά ρομαντικά» στο PEOPLE. Η Νικολά λοιπόν έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας με το κατάλευκο custom Danielle Frankel φόρεμά της. Με μια μακριά ουρά, peplum που τελείωνε σε τριγωνικό σχήμα στους γοφούς της και off-shoulder μπούστο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σικάτο look της με λευκές μυτερές γόβες, opera γάντια στο ίδιο χρώμα και σμαραγδί κοσμήματα.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Φυσικά το χρώμα των κοσμημάτων δεν ήταν τυχαίο, αφού η Νικολά φόρεσε και την κόκκινη κονκάρδα υπέρ της παύσης πυρός στη Γάζα, εφόσον ήταν ανάμεσα στους 2.000 ανθρώπους που υπέγραψαν το Artists for Palestine, με το οποίο «απαιτούν από τις κυβερνήσεις τους να σταματήσουν την στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη στο Ισραήλ».

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αφού διάβασες για το τι φόρεσε η Νίκολα Κόκλαν, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.