ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 κομμάτια που θα κάνουν το look σου να ξεχωρίσει - Όχι, δεν είναι μέσα στις καλοκαιρινές τάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουνίου 2024

Τα 3 κομμάτια που θα κάνουν το look σου να ξεχωρίσει - Όχι, δεν είναι μέσα στις καλοκαιρινές τάσεις
Instagram/jennywalton
Ποια κομμάτια που δεν ανήκουν στις τάσεις του καλοκαιριού θα κάνουν το look σου να ξεχωρίσει;

Έχουμε μιλήσει αρκετά για τις τάσεις του καλοκαιριού, όπως επίσης και το πως να τις φορέσεις ή πως να εντάξεις κομμάτια τους στο προσωπικό σου στιλ. Υπάρχουν όμως και μερικά κομμάτια πέρα από τις summer τάσεις, που έχουν τη δυναμική να κάνουν το look σου να ξεχωρίζει. Αν ενσωματώσεις μερικά ή ένα από αυτά στο σύνολό σου, τότε αυτομάτως ξεχωρίζεις.

Μπορεί είσαι ένα quiet luxury girl ή να αισθάνεσαι πιο άνετα υιοθετώντας την garden girl αισθητική, όποιο όμως και αν είναι το στιλ που αγαπάς, μόλις φορέσεις ένα από τα παρακάτω κομμάτια, αμέσως το look σου αναβαθμίζεται και μοιάζει πιο «σημερινό», πιο προσεγμένο και πιο ενημερωμένο. Άσε για λίγο τις τάσεις στην άκρη και άκου μας. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 3 καλοκαιρινά κομμάτια που θα κάνουν το look σου αξέχαστο. Κράτα σημειώσεις και κλέψε τα βλέμματα!

1. Μεγάλα δαχτυλίδια

2. Ζώνες με μεταλλικές λεπτομέρειες

3. Έντονη διχρωμία στο σύνολο

Αφού διάβασες πώς να κάνεις το look σου να ξεχωρίσει, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.