ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Garden Girl aesthetic: «Αγκάλιασε» τη νέα viral τάση του TikTok


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Μαΐου 2024

Garden Girl aesthetic: «Αγκάλιασε» τη νέα viral τάση του TikTok
Instagram/saraloura
Ακόμα ένα aesthetic από το TikTok για να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη

Το TikTok «γεννάει» συνεχώς καινούργια trends ή -όπως ακούμε πλέον- τάσεις με την κατάληξη -core και aesthetic. Το τελευταίο aesthetic του λοιπόν ονομάζεται Garden Girl aesthetic και φυσικά έχει σχέση με την άνοιξη. Όχι, δεν έχει σχέση μόνο με floral μοτίβα, αλλά με το soft living και θεωρείται ως συνέχεια του Tomato Girl aesthetic και του Cottagecore.

Το Garden Girl aesthetic μας λέει να αγκαλιάσουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, να δημιουργήσουμε μια πιο βαθιά σύνδεση με τη φύση, να καλλιεργήσουμε, να λερωθούμε, να φτιάξουμε μόνοι μας κάτι όμορφο στον δικό μας χρόνο, χωρίς στρες και πίεση. Ακούγεται ειδυλλιακό;

Φαντάσου λοιπόν απαλά παστέλ χρώματα, λινά υφάσματα, βολάν, floral, κεντήματα, μαντήλια στα μαλλιά, μακριά γάντια και πρακτικότητα. Θέλεις και εσύ να ενσωματώσεις τη νέα αυτή τάση στο look σου; Δες στην παρακάτω λίστα μερικά από τα πιο αγαπημένα μας Garden Girl aesthetic σύνολα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα δικά σου.

Αφού διάβασες για το Garden Girl aesthetic, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.