ΣΤΙΛ STYLING TIPS

CottageCore: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι το έχει λατρέψει, εσύ;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

CottageCore: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι το έχει λατρέψει, εσύ;
Instagram/emrata
Το look που μας μεταφέρει στα μυρωδάτα λιβάδια και στις δροσερές βραδιές ονομάζεται cottagecore και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι fan

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο πιο πρόσφατο Instagram post της βρέθηκε σε ένα λιλά λιβάδι με λεβάντες με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Το σχόλιο του Ζακουμούς από κάτω έγραφε απλά «Πίσω», υπονοώντας την επιστροφή της στην τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε το ss 2020 show του οίκου, στην Valensole της Προβηγκίας.

Το διάσημο μοντέλο γνωρίζει πως να κομποζάρει σκηνικό και outfit, οπότε τι καλύτερο για την εξοχή από ένα cottagecore look; Η τάση του 2020 κάνει ένα μεγάλο comeback θυμίζοντάς μας πως το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι άφησε εποχή και ότι η νοσταλγία είναι ένα δυνατό συναίσθημα.

Εκτός από την Ραταϊκόφσκι όμως, ακόμα μια celebrity εμφανίστηκε με cottagecore, η Κάιλι Τζένερ. Αν θέλεις και εσύ να υιοθετήσεις το νοσταλγικό αυτό trend, δοκίμασε φόρεμα με μικρά λουλουδάκια, με σφιγγοφωλιά, με βολάν ή φουσκωτά μανίκια.

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο φρέσκα cottagecore looks για να εμπνευστείς και να φορέσεις το trend που κάνει το comeback. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.