ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Καύσωνας & ρούχα: Τι να μη φορέσεις τις επόμενες μέρες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουλίου 2023

Καύσωνας & ρούχα: Τι να μη φορέσεις τις επόμενες μέρες
Instagram/juliesfi
Τα 4 στιλιστικά λάθη που κάνουμε στον καύσωνα και πως να ανταπεξέλθεις στο κύμα ζέστης

Όπως μας έχει προειδοποιήσει η ΕΜΥ εδώ και αρκετό καιρό, από έρχεται στην χώρα μας ένα μεγάλο κύμα καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ σε ορισμένες περιοχές και με αρκετή υγρασία. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα ας το παραδεχτούμε, ειδικά για τους ανθρώπους που θα πρέπει να πάνε στην εργασία τους με τα ΜΜΜ ή δεν έχουν κλιματιστικό στο σπίτι τους.

Ειδικές οδηγίες έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τα 4 στιλιστικά dos & don'ts για αυτές τις πολύ ζεστές ημέρες. Μερικά τα έχεις ξανακούσει, εφόσον δεν είναι και ο πρώτος καύσωνας που επισκέπτεται την χώρα μας, ενώ άλλα ίσως όχι και είμαστε σίγουροι πως θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να ξέρεις πως καλό θα είναι να δείξεις αγάπη στα φυσικά υφάσματα, στις φαρδιές γραμμές και στα ρούχα που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματός σου. Το καπέλο επίσης είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βοήθημα, εκτός από στιλιστικό αξεσουάρ. Δες την παρακάτω λίστα και μάθε πως να ντυθείς με στιλ στον επερχόμενο καύσωνα και φυσικά να επιβιώσεις χωρίς θερμοπληξία. Κράτα σημειώσεις!

1. Ξέχνα τον πολυεστέρα - Φόρεσε βαμβάκι ή λινό

2. Ξέχνα τις λεπτές τιράντες - Φόρεσε ένα λεπτό πουκάμισο

3. Ξέχνα το τζιν παντελόνι - Φόρεσε μια υφσμάτινη βερμούδα

4. Ξέχνα τα μαύρα και σκούρα ρούχα - Φόρεσε λευκά και ανοιχτόχρωμα

5. Ξέχνα τα μικρά μίνι φορέματα - Φόρεσε ένα φαρδύ φόρεμα ή καφτάνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.