ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Paris calling: Τι φοράνε οι Παριζιάνες και θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουλίου 2023

Paris calling: Τι φοράνε οι Παριζιάνες και θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα
Instagram/camillecharriere
Αυτό το «je ne sais quoi» που όλες θέλουμε; Ε, τώρα το 'χεις

Η απλότητα, η ελευθερία, η ανεμελιά είναι αυτά που -θέλουμε- να χαρακτηρίζουν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Μόλις το θερμόμετρο ανέβει γύρω στους 30 βαθμούς μας πιάνει μια ραθυμία και ψάχνουμε να βρούμε ρούχα που να φοριούνται εύκολα, να μη μας περιορίζουν και παράλληλα να δείχνουμε κομψοί και ανεπιτήδευτοι. Και ποιες είναι οι καλύτερες στο να ντύνονται κομψά, απλά και λες και δεν προσπάθησαν καθόλου; Οι Παριζιάνες.

Οι γυναίκες στο Παρίσι έχουν αυτό το «κάτι», αυτό το «je ne sais quoi», όπως το λένε και οι Γάλλοι, που τις κάνει να μοιάζουν μονίμως αισθητικά άρτιες, χωρίς προσπάθεια και φυσικές. Μπορούμε να πάρουμε πολλά μαθήματα στιλ από τις πιο κομψές Ευρωπαίες όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά το καλοκαίρι μας βοηθούν ακόμα περισσότερο με τα χαλαρά, ανεπιτήδευτα look τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 7 looks που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτό το καλοκαίρι από τις αγαπημένες Παριζιάνες «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

1. Midi φούστα - Διάφανες μπαλαρίνες - Τιραντάκι

2. Ίσιο τζιν παντελόνι - Crochet top - Σανδάλια

3. Λευκό φόρεμα - Λεπτοκομμένα σανδάλια

4. Λινή βερμούδα - Λευκό πουκάμισο - Mules

5. Floral midi φούστα - T-shirt - Σανδάλια

6. Co-ord set με πουκάμισο - Σανδάλια

7. Σορτσάκι - Τζιν πουκάμισο - Mary Janes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.