ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα 6 ψάθινα καπέλα που υπόσχονται να απογειώσουν το στιλ σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουλίου 2023

Shopping Alert: Τα 6 ψάθινα καπέλα που υπόσχονται να απογειώσουν το στιλ σου
Pexels
Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας που αναβαθμίζει το στιλ μας

Όσο αντηλιακό και να βάλεις, όσο και να λες ότι θα κάθεσαι κάτω από την ομπρέλα οι υπεριώδεις ακτίνες του καλοκαιρινού αδυσωπητου ήλιου θα σε φτάσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να προστατευτείς είναι να φορέσεις ένα καπέλο και να το βγάλεις μόνο όταν μπεις στη θάλασσα για να δροσιστείς. Βέβαια αν θυμάσαι οι γιαγιάδες μας το φορούσαν ακόμα και όταν βουτούσαν στο νερό. Μήπως κάτι ήξεραν; Δεν ξέρουμε!

Και ποιο είναι το πιο σικάτο καλοκαιρινό καπέλο; Μα προφανώς το ψάθινο καπέλο με μικρό ή με μεγάλο γείσο, με στολίδια ή χωρίς. Το ψάθινο καπέλο φοριέται από -σχεδόν- όλες τις ηλικίες, αλλά όχι όλες τις ώρες, δηλαδή από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Μπορείς να συνδυάσεις το ψάθινο καπέλο σου με διάφανα beachwear, με λινό φορεματάκι ή ακόμα και με τζιν σορτσάκι. Δίνει μια ρομαντική πινελιά στο look σου και το ολοκληρώνει με τον πιο summer τρόπο. Δες στην παρακάτω λίστα τα 6 πιο σικάτα ψάθινα καπέλα που θα μπορούσες να βρεις αυτό το καλοκαίρι και απογείωσε το στιλ σου. Καλά ψώνια!

1. Lauren Ralph Lauren - Καπέλο Hrngbn Fedra - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Jenny Fairy - Καπέλο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Lauren Ralph Lauren - Καπέλο Cnv Lthr - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tommy Jeans - Ψάθινο καπέλο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Lovely Hats - Ψάθινο καπέλο γείσο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Funky Buddha - Γυναικείο καπέλο με print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.