CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τη μητρότητα με throwback γυμνές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της: «Ακριβώς πριν αλλάξει η ζωή μου για πάντα»


JTeam

15 Μαΐου 2023

Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τη μητρότητα με throwback γυμνές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της: «Ακριβώς πριν αλλάξει η ζωή μου για πάντα»
Instagram/ emrata
Όπως γράφει, «το να είσαι μαμά, σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία, στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας»

Η Emily Ratajkowski ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες λίγο πριν γεννήσει τον γιο που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Στη μία στέκεται ολόγυμνη στη μπανιέρα ενώ στην άλλη καλύπτει με το ένα της χέρι το στήθος της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, το μοντέλο έκανε μια συναισθηματική εξομολόγηση:

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά, σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες, η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Ανάμεσα στα θετικά σχόλια που υμνούν τον τρόπο που προβάλλει το μεγαλείο της μητρότητας, υπήρξαν και κάποια σαν αυτά που όμως δεν έχουν τη δύναμη να χαλάσουν την όμορφη εικόνα: «Για όνομα του Θεού, μπορείς να σταματήσεις;» , «Αυτό είναι πορνογραφία».

Η EmRata ανεβάζει κατά καιρούς παρόμοιες φωτογραφίες από τότε που έφερε στον κόσμο τον γιο της, όπως είχε κάνει το 2021, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα, είχε γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του Sly με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με αδημοσίευτο υλικό από την εγκυμοσύνη της αλλά και από τα δύο πρώτα χρόνια ζωής του γιου της. Όπως είχε γράψει τότε: «Το όμορφο μωρό μου γίνεται δύο αυτή την εβδομάδα και ο χρόνος περνάει τόσο γρήγοτα όσο αυτό το video», ενώ είχε συμπληρώσει: «Τόση χαρά, τόσος πόνος. Τόσο πολλά μαθήματα. Θα κάνω τα πάντα για να σε κρατήσω ασφαλή και να βεβαιωθώ ότι η ζωή σου θα είναι υπέροχη. Το να είμαι η μαμά σου, είναι μαγικό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.