CELEBRITIES

Η Rihanna γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με το πιο τρυφερό οικογενειακό άλμπουμ


JTeam

15 Μαΐου 2023

Η Rihanna γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με το πιο τρυφερό οικογενειακό άλμπουμ
@asaprocky
Τα τρυφερά στιγμιότυπα του μικρού RZA, με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια

Στις 13 Μαΐου του 2022, η διάσημη τραγουδίστρια απέκτησε τον πρώτο της γιο, τον οποίο ονόμασε «RZA Athelston Mayers». Πρόκειται για ένα όνομα το οποίο εμπνεύστηκε μαζί με τον A$AP, από τους «Wu-Tang Clan». Μια ομάδα από ράπερς της Νέας Υόρκης του 1992, η οποία ηγήθηκε από τον RZA, με σκοπό να καθιερώσουν την ραπ και τη hip hop μουσική.

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος, είχαμε για πρώτη φορά και κάποιες τρυφερές οικογενειακές στιγμές, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του μικρού RZA.

Η οικογένεια ποζάρει σε χαλαρές στιγμές, με την διάθεση τους να είναι ιδιαίτερα καλή και ήρεμη. Στα διάφορα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο A$AP, βλέπουμε τον μικρό να είναι παρέα με τον πατέρα του, την ώρα που εκείνος περιποιείται τον εαυτό του, ενώ σε άλλες λήψεις, τους βλέπουμε να απολαμβάνουν μια βραδινή βόλτα σε παραλία.

Οι λήψεις, με τον γιο της Rihanna και τον A$AP με πιτζάμες, επίσης ενθουσίασαν το κοινό, ενώ οι θαυμαστές δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν πως ο μικρός RZA, είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά και αξιολάτρευτα μωρά του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS