UPDATE #NOW

Rihanna: Αυτό είναι το όνομα του πρώτου της παιδιού (και η ιστορία πίσω από αυτό)


JTeam

11 Μαΐου 2023

Rihanna: Αυτό είναι το όνομα του πρώτου της παιδιού (και η ιστορία πίσω από αυτό)
Splash News
Η αποκάλυψη για το όνομα, ήρθε έναν χρόνο μετά την γέννηση του μικρού

Δεκατρείς Μαΐου του 2022 ήρθε στον κόσμο, ο πρώτος γιος της Rihanna και του A$AP Rocky, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας. Εδώ και έναν χρόνο, βλέπουμε την Rihanna να απολαμβάνει την μητρότητα, να μιλάει κατά καιρούς ανοιχτά για το θέμα αυτό, αλλά και να ανακοινώνει μια ακόμη εγκυμοσύνη στο Super Bowl που μας πέρασε. Και ενώ ο γιος της, την συνοδεύει σχεδόν παντού, δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα ούτε το όνομα του.

Jenny.Gr
Splash News

Σύμφωνα με την Daily Mail όμως, το όνομα αποκαλύφθηκε και έχει αρκετή ιστορία:
«RZA Athelston Mayers». Αυτό είναι το όνομα του μικρού και πρόκειται για μια άμεση αναφορά στον ράπερ και παραγωγό RZA, ο οποίος ίδρυσε και ηγήθηκε του «Wu-Tang Clan». Το Wu-Tang Clan, ήταν μια ομάδα από ράπερ που συγκροτήθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη του 1992, και προσπάθησαν να διαδώσουν τη μουσική του hip hop και του ραπ.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως υπήρχε και έντονη η συμβολή του A$AP Rocky στην επιλογή του ονόματος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια επιλέγει σταδιακά και χωρίς βιασύνες να αποκαλύπτει περισσότερες πτυχές της νέας της καθημερινότητας.

Πριν από μερικούς μήνες, τα διεθνή μέσα είχαν ρωτήσει και τον πατέρα της τραγουδίστριας αν γνωρίζει το όνομα του παιδιού, με εκείνον να αποκαλύπτει πως το ζευγάρι έχει σκεφτεί κάποια ονόματα, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα «γιατί (η Rihanna) θα μου πάρει το κεφάλι».

TAGS