CELEBRITIES

Διάσημοι που πέτυχαν ως επιχειρηματίες: Τα brands που βρίσκονται τώρα στην κορυφή και ανήκουν σε celebrities


Τόνια Τζάφερη

10 Ιουλίου 2023

Διάσημοι που πέτυχαν ως επιχειρηματίες: Τα brands που βρίσκονται τώρα στην κορυφή και ανήκουν σε celebrities
@rosiehw
Από το «The Good America» της Κλόε Καρντάσιαν, μέχρι την «Rare Beauty» της Σελίνα Γκόμεζ και την τεκίλα «Casamigos» του Τζορτζ Κλούνεϊ

Μπορεί να το έχουν επιχειρήσει πολλοί, ωστόσο δεν έχουν πετύχει όλοι τους. Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που αποφάσισαν να λανσάρουν την δική τους επιχείρηση, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν λίγα χρόνια αργότερα, πως δεν ήταν τελικά και η καλύτερη επιλογή τους.

Από την άλλη όμως, είναι και εκείνα τα παραδείγματα, που αποδεικνύουν πως μπορούν να βρεθούν στην κορυφή, εκμεταλλευόμενοι σωστά τη φήμη τους, και λανσάροντας το σωστό προϊόν, το οποίο τελικά αγαπούν οι θαυμαστές τους, και όχι μόνο.

Σε αυτήν την κατηγορία θα σταθούμε σήμερα, βλέποντας εκείνα τα brands που αποφέρουν εκατομμύρια μηδενικά στους λογαριασμούς των celebrities, οι οποίοι φροντίζουν με τη σειρά τους, να προσφέρουν ακόμη καλύτερα προϊόντα και ανανεωμένες εκδοχές τους. Για το 2023 λοιπόν:

  • Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ριάνα, έχοντας αποσπάσει πάνω από 9,76 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στην εταιρεία της «Fenty».
  • Η δεύτερη θέση ανήκει στην Κάιλι Τζένερ, με την «Kylie Cosmetics» και τα 9,64 δολάρια -με τα δυο πρώτα brands να αφορούν προϊόντα skincare και καλλυντικά.
  • Στην 3η θέση και στην ίδια κατηγορία και η Σελίνα Γκόμεζ, με την «Rare Beauty» και τα 8,97 εκατομμύρια, συμπληρώνοντας την top τριάδα, για τα πιο επιτυχημένα celebrity brands, του 2023.
Jenny.Gr
@fentyskin

Σε συνέχεια της λίστας έχουμε την Αριάνα Γκράντε, με μια ακόμη εταιρεία καλλυντικών, η οποία ακούει στο όνομα «r.e.m beauty», έχοντας συνολικά 8,12 εκατομμύρια. Οι πρώτες θέσεις καλύπτονται περήφανα από γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες επενδύουν στην ομορφιά και το wellness, προσφέροντας καλύτερες συνήθειες και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Για την πέμπτη και έκτη θέση, έχουμε το Τζέφρι Σταρ και Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Έβδομη και όγδοη θέση, ανήκουν στην Γκουίνεθ Πάλτροου και την Κάιλι Τζένερ αντίστοιχα. Η «Goop» της Πάλτροου φτάνει τα 7,46 εκατομμύρια και η «Kylie Cosmetics» τα 7,33.

Jenny.Gr
@goop


Ομολογουμένως, μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που στην λίστα δεν βρίσκουμε το όνομα της Χέιλι Μπίμπερ, στην πρώτη πεντάδα με την «Rhode Skin», όπως επίσης και την Κιμ Καρντάσιαν με την «Skims», η οποία έχει πέσει στην 13η θέση.

Οι δυο τελευταίες θέσεις της εικοσάδας, ανήκουν στην Τζένιφερ Άνιστον και την Ρόσι Χάντιγκτον. Τέλος στα πιο επιτυχημένα brands όλων των εποχών ανήκουν αυτό του Μάικλ Τζόρνταν, δηλαδή η «Air Jordan», η τεκίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ «Casamigos», η «The Good America» της Κλόε Καρντάσιαν, η Fabletics από Κέιτ Χάντσον, όπως επίσης και η Jessica Simpson Collection.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.