CELEBRITIES

Forbes: Οι πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες- H Rihanna στην κορυφή των stars από τον χώρο της ψυχαγωγίας


JTeam

4 Ιουνίου 2023

Forbes: Οι πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες- H Rihanna στην κορυφή των stars από τον χώρο της ψυχαγωγίας
Instagram/ badgalriri
Τις κατέταξε με βαθμολογία, με τον τίτλο self-score

Η Rihanna, η Taylor Swift και η Beyonce πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες θέσεις στη φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.

Η Rihanna βρίσκεται στην κορυφή των γυναικών από τον χώρο της ψυχαγωγίας και καταλαμβάνει την 20ή θέση στη λίστα Forbes με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ, στην οποία περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες.

Εκτιμάται ότι έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, την οποία το Forbes αποδίδει στην επιτυχία της τόσο στη μουσική όσο και στις πωλήσεις καλλυντικών

Ακόμη, η Taylor Swift κατατάσσεται στην 34η θέση. Η Αμερικανίδα star έχει περιουσία 740 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, σύμφωνα με το Forbes, προέρχεται από τα άλμπουμ της με πωλήσεις ρεκόρ και από τα έσοδα των εισιτηρίων στις περιοδείες της.

H Beyonce, η οποία βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, βρίσκεται στη θέση 48. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της Queen Bey ανέρχεται σε 540 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kylie Jenner στα 25 της, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στη λίστα των 100 κορυφαίων, έναν τίτλο που κατέχει από το 2018 όταν έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στα 20 της

H Oprah Winfrey κατατάσσεται 13η στη λίστα του Forbes με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ και την ακολουθούν η Kim Kardashian στη θέση 21 και η Kylie Jenner, στη θέση 38. Η Madonna βρίσκεται στη θέση 45, η Celine Dion είναι 56η, η Dolly Parton 59η.

Η λίστα με τις 100 αυτοδημιούργητες πλούσιες γυναίκες βρίσκεται εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.