ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Tomato Girl: Ποιο είναι το νέο trend που θέλουν όλοι να ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουνίου 2023

Tomato Girl: Ποιο είναι το νέο trend που θέλουν όλοι να ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι;
Instagram/saraloura
Ανέμελο, χαλαρό και μεσογειακό το νέο trend

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του έρχονται και οι πολλές νέες, παιχνιδιάρικες τάσεις του TikTok να μας κλέψουν την καρδιά, μια θέση στην ντουλάπα μας και μερικές φορές τον ύπνο μας. Η πιο νέα τάση στο διάσημο αυτό πλέον social media είναι το Tomato Girl trend. Τι είναι αυτό; Όχι δεν έχει σχέση με print ντομάτας και κόκκινα χρώματα. Ή μάλλον ίσως έχει και λίγη.

Στη βάση του το Tomato Girl trend είναι μια αίσθηση. Η αίσθηση του Ιταλικού καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα, με πολύ vintage αισθητική στα ρούχα και στο σκηνικό του σπιτιού, με δροσερό αεράκι να σου παίρνει τα μαλλιά και ροζ μάγουλα. Αγκαλιάζει όλα τα ρομαντικά και νοσταλγικά κομμάτια της μόδας, ειδικά αν μπορείς να τα φανταστείς με μουσικό χαλί από το La Vita è Bella.

Αν θέλεις και εσύ να έρθεις σε «αρμονία» με την εσωτερική σου Ιταλίδα ή έστω την μεσογειακή πλευρά σου, δες την παρακάτω λίστα με όλα όσα μπορείς να φορέσεις και να λέγεσαι Tomato Girl και να είσαι!

@bemusedbeanie 🍅 #tomatoes #tomato #tomatogirls #tomatogirls🍅🍅 #somethingstupid #somethingstupidlikeiloveyou #franksinatra #pinterestdump #slideshow #vintage #pinterestaesthetic #inspogirls #pinterestgirl #aesthetic #inspiration #inspo #dailyinspoforyou #pinterestinspo #summer #vintagefinds #pinterest #red #orange #tomatos #fruitgirlsummer #fruitgirls #whatfruitareyou #pinterestaesthetic #Aesthetic #pinterestinspo #pinterestdump #pinterest #inspo #pinterestinspired #inspiration #dailyinspoforyou #inspogirls #fruitgirlsummer #sufjanstevens #sufjanstevenssummer #europeansummer #summer2023 #summervibes #summe #summer2023loading #artgallery ♬ Somethin' Stupid - Frank Sinatra & Nancy Sinatra

Οι «φίλες» μας στο Instagram προτείνουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.