ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κάντο όπως οι Γαλλίδες: 6 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το ριγέ πουκάμισο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Ιουνίου 2024

Κάντο όπως οι Γαλλίδες: 6 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το ριγέ πουκάμισο
Instagram/margauxbtn
Πώς φοράνε οι Γαλλίδες το αγαπημένο τους πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι;

Ας αφήσουμε στην άκρη το κλασικό «je ne sais quoi» που έχουν οι Γαλλίδες και ας δούμε το θέμα λιγάκι πιο συγκεκριμένα. Ο τρόπος που ντύνονται -και ντύνονταν- οι Γαλλίδες, αυτή η μοναδική τους ικανότητα να είναι It-Girls τόσο αβίαστα και επιμελώς ατημέλητα, προέρχεται από την μίξη σύγχρονων κομματιών με διαχρονικά. Επίσης δίνουν μεγάλη σημασία στα style icons του παρελθόντος και ενσωματώνουν -διακριτικά πάντα- δικά τους στοιχεία στα σύνολά τους.

Η δημιουργία μιας «στολής» είναι το πιο βασικό τους χαρακτηριστικό. Τελειοποιούν ένα look και το φορούν πολλές φορές, με μικρές παραλλαγές. Αυτό που έχει σημασία να θυμόμαστε είναι πως δεν χρειάζεται κάθε κομμάτι του συνόλου μας να κάνει εντύπωση. Αρκεί ένα μικρό αξεσουάρ, ένα ζευγάρι παπούτσια ή απλά ένα ρουχο, που θα τραβήξει την προσοχή και το υπόλοιπο look καλύτερα να παραμείνει βασικό και κλασικό. Ένα από τα κομμάτια που χρησιμοποιούν πολύ συχνά οι Γαλλίδες στις «στολές» τους είναι το ριγέ μπλε-λευκό πουκάμισο. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν έχουμε βρει 6 στιλάτους τρόπους ώστε να μπορέσουμε και εμείς να φορέσουμε το ριγέ πουκάμισο για να αισθανθούμε λιγάκι Γαλλίδες αυτό το καλοκαίρι. Ας ξεκινήσουμε!

Αφού έμαθες πώς φοράνε οι Γαλλίδες το ριγέ πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.