ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Έχεις κλασικό στιλ; Τα 4 «σύγχρονα» κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουνίου 2024

Έχεις κλασικό στιλ; Τα 4 «σύγχρονα» κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου
Instagram/lucywilliams02
Τα 4 κομμάτια που θα δώσουν στο στιλ σου αυτό που χρειάζεται

Έχεις κλασικό στιλ και θέλεις λίγη «μοντερνιά» στο look σου; Σε γενικές γραμμές δεν είναι εύκολο να βρεις μια καλή ισορροπία μεταξύ διαχρονικού και μοντέρνου. Υπάρχουν όμως κάποια συγκεκριμένα κομμάτια κάθε σεζόν, τα οποία μοιάζουν εντελώς μοντέρνα, χωρίς όμως να είναι. Ναι, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Κάποια κομμάτια μπορεί τη μια εβδομάδα να είναι viral και την επόμενη να εξαφανιστούν, ενώ κάποια άλλα τα βλέπουμε να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Τα τελευταία αποτελούν σίγουρα μια καλή επένδυση.

Εάν λοιπόν έχεις ένα πιο κλασικό στιλ, αλλά θα ήθελες αυτή τη σεζόν να εντάξεις κάποια μοντέρνα κομμάτια στη ντουλάπα σου, είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Ψάξαμε και βρήκαμε τα τέσσερα κομμάτια που καλό είναι να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου αν έχεις κλασικό στιλ και θέλεις λίγη «μοντερνιά» στο look σου. Να ξέρεις πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ήδη στην κατοχή σου, αλλά όλη η δουλίτσα γίνεται στον τρόπο που τα συνδυάζεις. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

1. Oversized πουκάμισο

2. Λινό παντελόνι

3. Δερμάτινα φλατ σανδάλια

4. Statement κοσμήματα

Αφού διάβασες ποια κομμάτια χρειάζεσαι για να δώσεις έναν μοντέρνο αέρα στο look σου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.