ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα πρακτικά & στιλάτα σύνολα που θα φοράς αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουνίου 2024

Τα πρακτικά & στιλάτα σύνολα που θα φοράς αυτό το καλοκαίρι
Instagram/chloecleroux
Πρακτικά, αλλά και στιλάτα σύνολα για αυτό το καλοκαίρι

Καθώς τα κύματα ζέστης όλο και μεγαλώνουν, αυτό που χρειαζόμαστε πιο πολύ είναι ελαφριά ρούχα, που αναπνέουν και μας δίνουν ελευθερία κινήσεων ακόμα και μέσα στην πόλη. Το καλοκαίρι θέλουμε οι επιλογές μας να είναι γρήγορες, εύκολες, πρακτικές και φυσικά στιλάτες χωρίς να μας περιορίζουν.

Ανάμεσα από όλα τα καινούργια trends και φυσικά τα κλασικά κομμάτια, υπάρχουν μερικά ρούχα τα οποία θα μας βοηθήσουν σε αυτή μας την ανάγκη. Τα κομμάτια αυτά θα κάνουν το σύνολό μας να μοιάζει σύγχρονο, στιλάτο και cool, ενώ ταυτόχρονα θα μας κρατήσουν όσο πιο δροσερές γίνεται τις ζεστές μέρες. Το καλοκαίρι είναι εδώ, άρα και εμείς πρέπει να διαμορφώσουμε την γκαρνταρόμπα και το look μας ανάλογα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε τα κομμάτια που θα θέλεις να φοράς αυτό το καλοκαίρι και πώς να τα συνδυάσεις. Κράτα σημειώσεις!

1. Το διαφορετικό co-ord set

2. Το μαύρο κάπρι παντελόνι συνδυασμένο με μπαλαρίνες

3. Το υφασμάτινο σορτς φορεμένο με γιλέκο και σεταρισμένο με sneakers

4. Το ίσιο midaxi φόρεμα συνδυασμένο με μπαλαρίνες

5. Η ball φούστα σε λευκό ή εκρού φορεμένη με fisherman σανδάλια

Αφού διάβασες ποια σύνολα θα σε κρατήσουν στιλάτη και δροσρή αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.