ΣΤΙΛ STYLING TIPS

French summer: Τα 5 κομμάτια που φορούν οι Γαλλίδες στις παραλίες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουνίου 2024

French summer: Τα 5 κομμάτια που φορούν οι Γαλλίδες στις παραλίες
Instagram/margauxbtn
Αυτά τα 5 κομμάτια λατρεύονται από τις Γαλλίδες το καλοκαίρι

Ο αδιαφιλονίκητα κομψός, αλλά και σύγχρονος τρόπος που ντύνονται οι Γαλλίδες έχει αυτή τη μοναδική ικανότητα να τις κάνει It-Girls αβίαστα και επιμελώς ατημέλητα. Ναι, πολλές δε το προσπαθούν και τους βγαίνει αυθόρμητα, αλλά αν δεν είσαι Γαλλίδα και θέλεις να ντύνεσαι όπως και αυτά τα κορίτσια, τότε καλό είναι να μελετήσεις. Το στιλ τους προέρχεται από την μίξη σύγχρονων κομματιών με διαχρονικά. Δίνουν μεγάλη σημασία στα style icons του παρελθόντος και ενσωματώνουν -διακριτικά πάντα- δικά τους στοιχεία στα σύνολά τους.

Οι Γαλλίδες όποιας ηλικίας και αν είναι αγαπούν πέντε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία τα ενσωματώνουν πάντα στα beachwear looks τους. Ναι, κάθε μια έχει την προσωπική της αισθητική, αλλά όλες λατρεύουν αυτά τα κομμάτια και τα συνδυάζουν σε διάφορες εκδοχές. Αν θέλεις και εσύ να μάθεις ποια είναι αυτά και να ντυθείς σαν Γαλλίδα στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, διάβασε την παρακάτω λίστα και πράξε ανάλογα. Κράτα σημειώσεις!

1. Μαύρο κλασικό μαγιό

2. Ψάθινη τσάντα παραλίας

3. Ψάθινο καπέλο

4. Παρεό δεμένο στη μέση

5. Καρό prints στο μαγιό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.