ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Elegant summer: Δώσε την απαραίτητη κομψότητα στο σύνολό σου με αυτά τα 4 κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουνίου 2024

Elegant summer: Δώσε την απαραίτητη κομψότητα στο σύνολό σου με αυτά τα 4 κομμάτια
Instagram/saraloura
Αν θέλεις το look σου να «φωνάζει» κομψότητα, τότε φόρεσε ένα από αυτά τα 4 κομμάτια

Τα τελευταία χρόνια στον χώρο της μόδας επικρατεί το quiet luxury και ο υπερβολικός μινιμαλισμός. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα social media και στα looks των fashion influencers σε όλο τον κόσμο. Το θέμα είναι ότι είναι λιγάκι δύσκολο να δημιουργήσεις ένα quiet luxury look με πιο οικονομικά κομμάτια, λόγω ποιότητας υφασμάτων και ραφής, αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτο. Η κομψότητα, που είναι η «σημαία» των συγκεκριμένων στιλ, μπορεί να επιτευχθεί ενσωματώνοντας 4 συγκεκριμένα κομμάτια στο σύνολό σου, ακόμα και αν αυτά είναι πιο οικονομικά.

Αυτά τα 4 κομμάτια που «φωνάζουν» κομψότητα πρέπει να είναι μονόχρωμα, όχι σε έντονα χρώματα και από φυσικά υλικά. Δοκίμασέ τα και δες το look σου να αλλάζει και να πετυχαίνεις χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο, αυτό που θέλεις. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε τα 4 ρούχα που πρέπει να ενσωματώσεις στο σύνολό σου, αν θέλεις να έχει την απαραίτητη κομψότητα. Κράτα σημειώσεις!

1. Φόρεσε full φούστες ή αλλιώς ball φούστες

2. Δοκίμασε ένα απλό βαμβακερό πουκάμισο

3. Ένα slip φόρεμα ήταν, είναι και θα είναι κομψό

4. Φόρεσε ένα μεταξωτό μαντήλι

Αφού διάβασες πώς να κάνεις το look σου να «φωνάζει» κομψότητα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.