ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βάλε τ' άσπρα σου: Το λευκό είναι το μόνο χρώμα που θες να φορέσεις στον καύσωνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουνίου 2024

Βάλε τ' άσπρα σου: Το λευκό είναι το μόνο χρώμα που θες να φορέσεις στον καύσωνα
Instagram/amaliemoosgaard
Το λευκό είναι το χρώμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Όταν η θερμοκρασία αρχίσει και χτυπάει κόκκινο, καλό θα είναι να έχεις ψάξει λίγο το θέμα. Να έχει ενημερωθεί λιγάκι για το πώς να κινηθείς, τι να φορέσεις ή τι να φας εκείνη την ημέρα. Δηλαδή να ξέρεις ποιες ώρες να κυκλοφορήσεις, να έχεις μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό, να τρως μικρά και ελαφριά γεύματα, να έχεις μαζί σου ένα καπέλο, να φοράς αντηλιακό, να γνωρίζεις τι να φορέσεις και φυσικά να χρησιμοποιείς τα σωστά υφάσματα. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που καλό είναι να γνωρίζεις για να ελαχιστοποιήσεις τις επιπτώσεις του καύσωνα, είναι να φοράς ένα συγκεκριμένο χρώμα. Φυσικά δεν είναι άλλο από το λευκό.

Το λευκό είναι το μόνο χρώμα που θα κάνει την ημέρα σου -λιγάκι- πιο υποφερτή, αφού αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου, σε αντίθεση με το μαύρο, που τις απορροφά. Όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι το ρούχο σου, τόσο το καλύτερο και τι πιο ανοιχτό από το λευκό; Αν θέλεις να πάρεις έμπνευση για τα λευκά σου looks μέσα στον καύσωνα, σου έχουμε πολλά από τις «φίλες» μας στο Instagram. Ναι, μπορεί να είναι όλα total white, αλλά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Κράτα σημειώσεις και κράτα γερά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.