ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Γραφείο & καύσωνας: Τι να βάλεις στη δουλειά όταν κάνει τόση ζέστη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουνίου 2024

Γραφείο & καύσωνας: Τι να βάλεις στη δουλειά όταν κάνει τόση ζέστη
Instagram/jessie_bush
Οι επιλογές για τα looks γραφείου όταν χτυπήσει ο καύσωνας είναι περιορισμένες

Καύσωνας και δουλειά: Ένα αναγκαίο κακό. Όταν αρχίζουμε να μιλάμε για looks γραφείου μέσα σε αυτή τη ζέστη, καλό θα είναι να δίνουμε την περισσότερη προσοχή μας στα υφάσματα. Οι επιλογές πρέπει να περιέχουν λινό, βαμβάκι και μετάξι. Επίσης -δυστυχώς- έχουμε συνδυάσει ότι τα looks γραφείου είναι μόνο κοστούμια, κολλητά midi φορέματα και τακούνια. Αυτό έχει αλλάξει, διότι έχουμε αλλάξει εμείς και αν ο εργοδότης μας δεν το έχει καταλάβει, κρίμα. Μπορείς να δείχνεις super επαγγελματίας και χωρίς αυτά.

Ο καιρός το καλοκαίρι δεν επιτρέπει «λάθη», διότι μετά θα τα πληρώνεις με θερμοπληξίες, ερεθισμό στο δέρμα και ποιος ξέρει τι άλλο. Φόρεσε υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα σου να «αναπνεύσει» και φέρσου έξυπνα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 6 looks για το γραφείο που θα σε βοηθήσουν να τη βγάλεις «καθαρή» όταν χτυπήσει ο καύσωνας, αν δεν έχεις πάρει τηλεργασία. Κράτα σημειώσεις, είναι για το καλό σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.