ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekend mood: Τα 7 κομμάτια που πρέπει να έχει η βαλίτσα του Σαββατοκύριακου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουνίου 2024

Weekend mood: Τα 7 κομμάτια που πρέπει να έχει η βαλίτσα του Σαββατοκύριακου
Instagram/saraloura
Σύντομο ταξιδάκι και πρακτική βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο

Ο Ιούνιος έφτασε και μαζί του ήρθε ο καιρός των σύντομων αποδράσεων ή όπως μας αρέσει να τις λέμε «εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου». Μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα, που μας γεμίζουν νέες εικόνες και ενέργεια για την υπόλοιπη εβδομάδα. Το μόνο που μπορεί να μας στρεσάρει πριν φύγουμε για το Σαββατοκύριακο είναι το τι θα βάλουμε στη βαλίτσα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να πακετάρουμε όλα όσα θέλουμε και να έχουμε ρούχα για κάθε περίσταση. Η βαλίτσα μας πρέπει να είναι πρακτική, ελαφριά και στιλάτη. Τα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας θα είναι μια μικρή capsule γκαρνταρόμπα για δύο μέρες και θα φορεθούν με πολλούς τρόπους. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν σου έχουμε τα 7 κομμάτια που χρειάζεται να βάλεις στη βαλίτσα σου για το Σαββατοκύριακο. Ρίξε μια ματιά και πέρνα καλά!

1. Ένα ψάθινο καπέλο

2. Μια oversized τσάντα

3. Ένα λευκό φόρεμα

4. Ένα λινό παντελόνι

5. Ένα relaxed πουκάμισο

6. Ένα ολόσωμο μαγιό

7. Ένα ζευγάρι λεπτοκομμένα σανδάλια

Αφού διάβασες τι πρέπει να βάλεις μέσα στη βαλίτσα του Σαββατοκύριακου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.