ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσεις σε μια καλοκαιρινή πτήση - 5 άνετα & cool σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Μαΐου 2024

Τι να φορέσεις σε μια καλοκαιρινή πτήση - 5 άνετα & cool σύνολα
Instagram/immillieholmes
Τα σύνολα που θα μας κάνουν να αισθανθούμε άνετες και σικάτες σε μια καλοκαιρινή πτήση

Μια από τις πιο tricky ενδυματολογικές επιλογές που πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι είναι το σύνολο που θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια μια πτήσης με αεροπλάνο. Τους πιο κρύους μήνες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αφού φοράμε ένα τζιν, ένα πουλόβερ, το παλτό μας και τα sneaker μας και είμαστε έτοιμες. Το καλοκαίρι όμως με τη θερμοκρασία εκτός αεροπλάνου να φτάνει στα ύψη και εντός αεροπλάνου να μοιάζει με πολικό ψύχος, η δημιουργία του κατάλληλου outfit μπορεί να μας δυσκολέψει αρκετά.

Όλο αυτό μπορεί να αποφευχθεί με έναν απλό τρόπο. Η μέθοδος «κρεμμύδι» ή αλλιώς το κλασικό και αγαπημένο layering βοηθάει με τις διαφορετικές θερμοκρασίες και μας κρατάει σε μια ισορροπία. Φυσικά και υπάρχουν τα μεγάλα «όχι» σε κομμάτια κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όπως τα στενά παντελόνια, αλλά κατά τα άλλα οι επιλογές είναι πολλές και απευθύνονται σε όλα τα στιλ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 5 looks που μπορούν να σε πάνε από το σπίτι στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια στον προορισμό σου. Άνετα και σικάτα σύνολα για την καλοκαιρινή πτήση. Κράτα σημειώσεις!

1. Ένα μεταξωτό co-ord set με μπαλαρίνες

2. Μια άνετη λινή σαλοπέτα, με tank top, sneakers και μάλλινη oversized ζακέτα

3. Ένα βαμβακερό κολάν με φούτερ και sneakers

4. Μια midaxi φούστα, ένα oversized t-shirt με ένα φαρδύ φούτερ και chunky sneakers

5. Ένα boyfriend τζιν παντελόνι με ένα oversized πουκάμισο και chunky sneakers

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.