ΣΤΙΛ STYLING TIPS

No way: Μη φορέσεις αυτά τα 3 παπούτσια στο αεροπλάνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Απριλίου 2024

No way: Μη φορέσεις αυτά τα 3 παπούτσια στο αεροπλάνο
Instagram/hannaschonberg
Για το δικό σου καλό, αν θέλεις να φορέσεις κάποιο από αυτά τα 3 παπούτσια στο αεροπλάνο, άλλαξε γνώμη γρήγορα

Ένα ταξιδάκι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος και το καλοκαίρι αρχίζουμε και το σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο. Αν αποφάσισες να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και αντί να κάνεις το μακρύ ταξίδι του Οδυσσέα, να φτάσεις στον προορισμό σου άνετα και γρήγορα καλό είναι να ξέρεις τι δεν πρέπει να φορέσεις, ώστε να έχεις μια ευχάριστη πτήση.

Έχουμε μιλήσει για τα ρούχα που δεν πρέπει να φοράς σε ένα αεροπλάνο, πολύ σημαντικό για την ευχάριστη αρχή των διακοπών σου. Τώρα θα δούμε ποια παπούτσια πρέπει να αποφύγεις, ώστε να η πτήση, αλλά και η ώρα που θα περάσεις στο αεροδρόμιο να κυλήσουν ομαλά. Δεν θέλεις σίγουρα να ακουμπήσεις το πάτωμα του αεροδρομίου με γυμνά πόδια, ούτε να λύνεις και να δένεις κορδόνια στο security stop, όπως επίσης το να έχουν τα παπούτσια σου μεταλλικά στοιχεία και να χτυπάνε στον metal detector δε το λες και ωραία στιγμή. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια είναι τα παπούτσια που δεν πρέπει να φοράς στο αεροπλάνο και ποια να επιλέξεις στη θέση τους. Κράτα σημειώσεις και μη ξεχάσεις να έχεις ένα ζευγάρι κάλτσες στην προσωπική σου τσάντα!

1. Πες όχι στα ψηλοτάκουνα - Πες ναι στις μπαλαρίνες

2. Πες όχι στα sneakers με κορδόνια - Πες ναι στα slip-ons

3. Πες όχι στις σαγιονάρες - Πες ναι στα fisherman σανδάλια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.