ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κανείς δεν κάνει Quiet luxury όπως το Παρίσι: Τα 5 απαραίτητα fashion items για να το πετύχεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Κανείς δεν κάνει Quiet luxury όπως το Παρίσι: Τα 5 απαραίτητα fashion items για να το πετύχεις
Instagram/fakerstrom
Στο Παρίσι το quiet luxury κάνει θραύση

Όπως είναι εμφανές σε αυτή τη σεζόν, η τάση που επικρατεί και κυριαρχεί σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες είναι το quiet luxury. Την είδαμε επίσης να υπάρχει σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες για την επόμενη σεζόν, οπότε λογικά αυτό το trend σε άλλους «χτυπάει στα νεύρα» και σε άλλους τους γαληνεύει την ψυχή, αλλά θα μείνει μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμα.

Στην πρωτεύουσα της μόδας, στην Πόλη του Φωτός, στο Παρίσι το quiet luxury λατρεύεται πριν λατρευτεί από τον υπόλοιπο πλανήτη και οι Παριζιάνες ξέρουν καλά την τέχνη του -όπως και οι Σκανδιναβές. Επιμελώς ατημέλητα looks με ποιοτικά υλικά και πολλές φορές αρκετά μηδενικά στην τιμή τους κάνουν καθημερινά την βόλτα τους δίπλα στον Σηκουάνα και απολαμβάνουν τον καφέ τους στα γραφικά καφέ.

Αν θέλεις και εσύ να μάθεις πώς φοριέται το quiet luxury αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, τσέκαρε την παρακάτω λίστα με τα 5 fashion items που είναι απαραίτητα για το απόλυτο quiet luxury παριζιάνικο outfit. Απλό, κομψό και κλασικό!

1. Γιλέκο

2. Λινό παντελόνι

3. Λευκό πουκάμισο

4. Τσάντα χωρίς logo

5. Little black dress

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.