ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το λευκό τζιν παντελόνι είναι must και το φθινόπωρο - 5 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Αυγούστου 2024

Shopping Alert: Το λευκό τζιν παντελόνι είναι must και το φθινόπωρο - 5 στιλάτα κομμάτια
Instagram/clairerose
Έχεις ή δεν έχεις ένα λευκό τζιν παντελόνι στη ντουλάπα σου;

Το τζιν παντελόνι είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες, ενώ φοριέται όλον τον χρόνο. Μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πάρα πολλές περιστάσεις και μπορεί να φορεθεί από το πρωί, μέχρι το βράδυ ανάλογα με το styling. Κάθε σεζόν βγαίνουν νέες τάσεις στα denim, σε γραμμές και χρώματα, αλλά υπάρχουν και τα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια. Αν θέλεις αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα να είσαι ανάμεσα σε αυτούς που θα φοράνε την must τάση στα τζιν, τότε επένδυσε σε ένα λευκό.

Το λευκό τζιν παντελόνι ήρθε για να συνδέσει το καλοκαίρι με τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Ταιριάζει εξαιρετικά με γήινες αποχρώσεις και παραπέμπει σε quiet luxury και Coastal Auntie αισθητική. Καμπάνα, baggy, ίσιο, ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο ή ακόμα και mom, το λευκό τζιν παντελόνι θα είναι το υπόλοιπο 2024 και το 2025 ο καλύτερός σου φίλος. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε πιο κομψά κομμάτια και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ και πειραματίσου. Καλά ψώνια!

1. Tommy Hilfiger - Ψηλόμεσο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. American Vintage - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. mat fashion - Σε mom γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Won Hundred - Με relaxed υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Levi's® - Ψηλόμεσο πεντάτσεπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.