ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα pinstripe παντελόνια που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: Τα pinstripe παντελόνια που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/alisontoby
Ναι, τα pinstripe παντελόνια είναι το απόλυτο must του φθινοπώρου, αλλά και του χειμώνα

Τα παντελόνια μπορεί να μην κατάφεραν να κυριαρχήσουν στις φούστες αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο σημαντικά στην γκαρνταρόμπα μας. Όλοι λατρεύουμε ένα καλοραμμένο παντελόνι, ένα που μπορούμε να το φοράμε σε πολλές περιστάσεις, να είναι σύγχρονο, σικάτο και cool. Ένα από τα must παντελόνια της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024 που έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι το pinstripe.

Αυτά τα ριγέ κομμάτια με την «αυστηρή» γραμμή μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σου φίλος για τους πιο κρύους μήνες. Με πιέτες ή χωρίς, με wide-leg ή με cigarette γραμμή, ψηλόμεσα ή με κανονική μέση όλα τα pinstripe παντελόνια είναι στην καρδιά μας. Η χρωματική παλέτα είναι απεριόριστη και οι τρόποι που μπορείς να τα σετάρεις επίσης. Αν θέλεις και εσύ να ενωματώσεις την τάση του pinstripe στο στιλ σου αυτή τη σεζόν, σου έχουμε 5 κομψά παντελόνια στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Επίλεξε τα αγαπημένα σου pinstripe παντελόνια:

1. Twinset - Με ψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Maje - Με τσέπες στο πλάι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Remain - Με κόψιμο στο τελείωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Dkny - Με πιέτες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. BOSS - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.