STAR STYLE

Jeanne Damas: Πώς να ντυθείτε σαν την πιο cool Παριζιάνα


Αφροδίτη Σακκά

10 Νοεμβρίου 2018

abaca_628578_241.jpg

Κόκκινα χείλη, αέρινες μπούκλες, απόλυτη κομψότητα και ξεχωριστό στιλ: Δε μιλάμε για άλλη από τη Jeanne Damas. Το μοντέλο και σχεδιάστρια είναι μία από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες που εμπιστευόμαστε συχνά ως πηγή έμπνευσης για τις στιλιστικές μας επιλογές, καθώς έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να προσεγγίζει το Παριζιάνικο στιλ. Από ανδρόγυνο tailoring, retro σιλουέτες και παραδοσικό Γαλλικό αέρα με ένα σύγχρονο twist, η Damas καταφέρνει να ορίζει το λεγόμενο je ne sais quois.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα looks της, δίνοντάς σας τα πιο σημαντικά tips για να εμπνευστείτε από το απόλυτο It-girl του Παρισιού:\

Ένα ψηλόμεσο, tailored παντελόνι είναι ο καλύτερός σας φίλος

Τα ψηλόμεσα παντελόνια βρίσκονται στη ντουλάπα κάθε Παριζιάνας, αφού είναι κολακευτικά και δίνουν ύψος. Ένα tailored παντελόνι όπως της Jeanne Damas συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο, θα συνδυάσει τη θηλυκότητα με το ανδρόγυνο στιλ και θα δείχνει πάντα ανεπιτήδευτο.

Συνδυάστε τζιν με τζιν

Το τζιν είναι από τα πιο ευέλικτα υφάσματα και ένα total denim look μπορεί να δείξει stylish χωρίς πολύ προσπάθεια. Διατηρήστε τα αξεσουάρ σας στο minimum - εδώ ισχύει το less is more.

Συνδυάστε midi φούστα με ψηλές μπότες

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι διαχρονικός και κομψός - διατηρήστε το look σας απλό με μία midi αέρινη φούστα, λεπτό πουλόβερ και τις αγαπημένες σας μπότες για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Ένα μαύρο κοστούμι θα είναι πάντα κομψό

Ένα μαύρο κοστούμι είναι ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση και ειδικά για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι γόβες και minimal κοσμήματα για σίγουρα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη: 8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες