STAR STYLE

Το παντελόνι της Victoria Beckham είναι μία έξυπνη οφθαλμαπάτη


Αφροδίτη Σακκά

29 Νοεμβρίου 2018

20181128_zaf_ny1_063.jpg

Οι γιορτές πλησιάζουν και είναι μία καλή στιγμή να υιοθετήσουμε και το κατάλληλο ντύσιμο. Ευτυχώς, έχουμε τη Victoria Beckham για να πάρουμε συμβουλές, η οποία τη Τετάρτη εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα κατακόκκινο παντελόνι - τι πιο χριστουγεννιάτικο;

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ψηλόμεσο, με wide-leg γραμμή και ιδιαίτερα κολακευτικό. Είναι σχέδιο της Beckham για την ερχόμενη pre-spring collection της για το 2019 και το συνδύασε με ένα λευκό πουλόβερ (επίσης δικό της σχέδιο) που περιλάμβανε κόκκινες, κίτρινες και μάυρες γραμμές, ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου, κόκκινη τσάντα και ένα ζευγάρι πολύ ψηλά παπούτσια.

Αργότερα μέσα στη μέρα, η Beckham έδειξε το παντελόνι της σε έναν ολόσωμο καθρέφτη στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: "Παντελόνι οφθαλμαπάτη! Ακόμα κι εγώ δείχνω σαν να έχω μακριά πόδια με αυτό το παντελόνι!" και γυρνόντας αριστερά δεξιά για να δείξει το πόσο κολακευτικό είναι. "Έχω πάθει πραγματική ψύχωση με αυτό το παντελόνι από την pre collection μου," εξηγεί σε ένα άλλο video. "Γιατί φοράω ένα πολύ, πολύ ψηλό παπούτσι από μέσα και δείχνω σαν να έχω πολύ ψηλά πόδια, ενώ στην πραγματικότητα, δεν έχω. Είναι οφθαλμαπάτη!"

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας