STAR STYLE

4 κομμάτια για να χτίσετε τη γκαρνταρόμπα της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

15 Ιανουαρίου 2019

20180925_zaa_ap2_097.jpg

Aπό τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle έχει μπει πλεόν στην κατηγορία του fashion icon. Είτε βρίσκεται σε περιοδεία στα Fiji, είτε σε επίσημο δείπνο, η δούκισσα του Sussex διατηρεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ υψηλής αισθητικής και προσιτότητας.

Γι' αυτό, άλλωστε, δε χρειάζεται να έχουμε πρόσβαση στους μεγαλύτερους οίκους μόδας για να υιοθετήσουμε το κλασικό αλλά και σύγχρονο στιλ της Markle. Μπορεί τα outfits της να διαλέγονται ανάλογα με την περίσταση, αλλά έχει γίνει ξεκάθαρο το ποια κομμάτια δεν αποχωρίζεται η νεοσύστατη δούκισσα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 4 βασικά ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να χτίσουν μία capsule γκαρνταρόμπα σαν της Meghan Markle, για να νιώθετε μία πραγματική royal κάθε μέρα:

H διαχρονική καπαρντίνα

Η Markle δεν φοβάται να επαναλάβει outfits και ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια που την έχουμε δει να φοράει ξανά και ξανά, είναι η κλασική καπαρντίνα. Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και παραμένει fashion-forward όσες σεζόν κι αν περάσουν.

Οι κλασικές γόβες

Είναι γεγονός πως η Meghan λατρεύει τις γόβες. Είτε είναι κλασικές, μαύρες, nude από λουστρίνι ή ένα ζευγάρι με λουράκια, το αγαπημένο της παπούτσι έχει κάνει την εμφάνισή του αμέτρητες φορές στο στιλιστικό της ταξίδι ως τώρα. Είναι κομψές, ευέλικτες και πάντα διαχρονικές.

Το κοστούμι

Μπορεί η δούκισσα να λατρεύει τα φορέματα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πειραματίζεται με τα looks της φορώντας και κοστούμια πού και πού. Η Markle έχει σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο πάνω από μία φορά, δείχνοντας πάντα chic.

Το αμάνικο φόρεμα

Είτε παρευρίσκεται σε royal events, είτε σε δημόσιες υποχρεώσεις, η Markle συχνά διαλέγει μία σύγχρονη εκδοχή του κλασικού αμάνικου φορέματος. Μερικές φορές συνδυάζει ουδέτερες αποχρώσεις για μονόχρωμα looks, ενώ άλλε διαλέγει statement χρώματα όπως καναρινί ή μπλε.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal