STAR STYLE

Τι φοράει η Victoria Beckham στη βροχή


Αφροδίτη Σακκά

25 Ιανουαρίου 2019

20181129_zaa_nc34_027.jpg

Οι συννεφιασμένες μέρες του Ιανουαρίου όχι μόνο μας κάνουν να νιώθουμε λίγο κουρασμένες, αλλά δυσκολεύουν και τις αποφάσεις μας σχετικά με το τι να φορέσουμε κάθε πρωί. Οι επιλογές μας κατά κάποιο τρόπο περιορίζονται στο να φοράμε τα ίδια outfits που είναι περισσότερο πρακτικά, παρά stylish.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα τη Victoria Beckham. Η σχεδιάστρια μας έδωσε ένα στιλιστικό μάθημα στο πώς να παραμένουμε ζεστές, στεγνές και να παραμένουμε κομψές. Η Beckham συνδύασε ένα κόκκινο κοστούμι που περιλάμβανε wide-leg παντελόνι, με ένα ανοιχτό μπλε top από τούλι και τα χαρακτηριστικά oversized γυαλιά ηλίου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HollywoodLife (@hollywoodlife) on

Τα wide-leg παντελόνια είναι από τα χαρακτηριστικά κομμάτια στα σχέδια της Beckham, ενώ αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Το συγκεκριμένο στιλ είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί από το γραφείο με ένα κομψό μποτάκι, μέχρι τη βόλτα του Σαββατοκύριακου με ένα ζευγάρι stylish αθλητικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYDROGEN MAGAZINE (@hydrogenmagazine) on

Ίσως το μεγαλύτερο στιλιστικό tip που μπορούμε να πάρουμε από την εμφάνιση της Victoria στη βροχή, είναι η επιλογή χρώματος. Λατρεύει τις αποχρώσεις του κόκκινου και αποδεικνύει πως ακόμα κι αν ο καιρός είναι βροχερός και μουντός, ένα χρωματιστό look μπορεί να δώσει το απαραίτο κομψό και διασκεδαστικό touch σε ένα look που θα μας φτιάξει τη διάθεση.

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας