STAR STYLE

Ολα τα φορέματα της Celia Kritharioti στα φετινά βραβεία Oscar


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

laura_marano_1.jpg

Το κόκκινο χαλί των φετινών Oscars αλλά και τα καθιερωμένα πάρτι των Vanity Fair & Elton John γέμισαν με ελληνικό χρώμα και λάμψη.

Συνολικά 14 εμφανίσεις με δημιουργίες Celia Kritharioti Couture είδαμε στην τελετή των Oscars, ενώ και οι 3 παρουσιάστριες του ABC, του καναλιού που μεταδίδει τα Oscars, εμφανίστηκαν με ρούχα του ελληνικού οίκου.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος της Vogue Elaine Welteroth, φόρεσε ένα λαμπερό στράπλες φόρεμα, σε απόχρωση του γαλάζιου.

Η νεαρή ηθοποιός Laura Marano επέλεξε μια δίχρωμη τουαλέτα, συνδυασμό κίτρινου και shocking pink από ταφτά, με έναν τεράστιο φιόγκο στην πλάτη.

Η Maria Menounos, εμφανίστηκε με μια τουαλέτα από κίτρινη οργάντζα με σχέδιο ζωγραφισμένο στο χέρι. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, είναι προσωπική φίλη της σχεδιάστριας Celia Kritharioti, και λατρεύει τις δημιουργίες του οίκου. Τον Οκτώβριο μάλιστα, επέλεξε να παντρευτεί με νυφικό Celia Kritharioti Couture.

Στο Elton John Foundation Party, η διάσημη τραγουδίστρια Nicole Scherzinger επέλεξε μια strapless τουαλέτα, σε nude χρώμα, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Celebrities που επέλεξαν Celia Kritharioti Couture και ξεχώρισαν την λαμπερή βραδιά των Oscarsείναι η Molly Sims, η Bella Thorne, η Nicky Whelan και πολλές άλλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red carpet rehearsal: @mollybsims hit the @vanityfair Oscars Party in Celia Kritharioti Couture baby pink one shoulder creation. #CeliaKritharioti #Couture #MollySims

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Oscars 2019: Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί