STAR STYLE

Τα flat παπούτσια που φοράει η Irina Shayk αντί για αθλητικά


Αφροδίτη Σακκά

1 Μαρτίου 2019

abaca_636238_116.jpg

Αν βρίσκεστε σε μία περίοδο αναζήτησης για να βρείτε τα κομψά παπούτσια που θα μπορείτε να φοράτε από το γραφείο στη βόλτα, η Irina Shayk είναι εδώ για να δώσει λύση. Το μοντέλο βρήκε ένα ζευγάρι flat παπούτσια που αποδεικνύουν πως η άνεση και το στιλ δεν είναι δύο ξεχωριστά πράγματα, όσον αφορά τις επιλογές μας στα παπούτσια. Ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω σας τις μαύρες γόβες για μία εξίσου elegant εκδοχή που θα μπορείτε να φοράτε όλη μέρα.

Η Shayk εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στους δρόμους του Μιλάνου για το Fashion Week και πριν ανέβει στην πασαρέλα, το μοντέλο φωτογραφήθηκε με ένα ιδιαίτερα stylish look: Ένα μαύρο τζιν με flare, μαύρο πουκάμισο και μία ανοιχτή καφέ δερμάτινη καπαρντίνα. Η Shayk συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μία μπλε, λευκή και καφέ τσάντα ήταν το τέλειο touch στο outfit της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk ?? (@irinashayksdaily) on

Το μοντέλο έδωσε μία casual αίσθηση στο look της με ένα ζευγάρι μαύρα loafers, τα οποία παρά flat, έδειχναν το ίδιο κομψά με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Οι χρυσές λεπτομέρειες στα loafers ήταν βασικό στοιχείο στο να μη δείχνουν πολύ απλά, αλλά το λιγότερο elegant.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits