STAR STYLE

Η Kate Middleton και η Meghan κάνουν το πρώτο τους δημόσιο reunion


The Jennettes

6 Μαρτίου 2019

20180610_zaa_nc34_057.jpg

H βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε το πρωί της Τρίτης με αφορμή την 50ή επέτειο προσφοράς του πρίγκιπα της Ουαλίας στην Ουαλία.

Η ξεχωριστή δεξίωση οργανώθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στο παλάτι του Buckingham και παρευρέθηκαν όλοι, από τον πρίγκιπα Charles και τον πρίγκιπα William με την Kate Middleton, μέχρι τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, όπως και την πριγκίπισσα Anne.

"H ξεχωριστή αυτή δεξίωση θα σηματοδοτήσει τα πενήντα χρόνια υπηρεσίας του πρίγκιπα της Ουαλίας στην Ουαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία και θα είναι μία ευκαιρία να τιμηθούν πολλές Ουαλικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις, είπε το παλάτι σε μία επίσημη δήλωση.

Η δούκισσα του Cambridge και η δούκισσα του Sussex ήταν ιδιαίτερα κομψές, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται δημόσια σε κοινή εμφάνιση, μετά τις φήμες για τη μεταξύ τους διαμάχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Η Meghan Markle, που περιμένει το πρώτο της παιδί αυτή την άνοιξη, φόρεσε ένα brocade floral φόρεμα, σε συνδυασμό με ένα κρεμ παλτό της Amanda Wakeley. Η μέλλουσα μαμά συνδύασε το look με μία σατέν τσάντα Wilbur & Gussie και suede γόβες, Paul Andrew. Συμπλήρωσε ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι του brand, Pippa Small Jewellery.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Η Kate Middleton φόρεσε ένα απαλό τιρκουάζ αέρινο φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη, το οποίο συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες σε ουδέτερη απόχρωση και μία τσάντα σε ίδια απόχρωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Vanidades (@vanidadesmx) on

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ