STAR STYLE

Πώς να φορέσετε λευκό τζιν το καλοκαίρι όπως η Victoria Beckham


Αφροδίτη Σακκά

18 Αυγούστου 2019

Πώς να φορέσετε λευκό τζιν το καλοκαίρι όπως η Victoria Beckham

H Victoria Beckham είναι γνωστή ως style icon. Έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να παίρνει στιλιστικά ρίσκα και να πετυχαίνει πάντα - ωστόσο, συχνά τη βλέπουμε να διαλέγει ουδέτερα χρώματα για διάφορες περιστάσεις. Το λευκό τζιν είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια και αυτή τη φορά το συνδύασε με ένα ιδιαίτερο κομμάτι.

Η σχεδιάστρια βρίσκεται σε διακοπές στην Ιταλία και μας έχει δώσει αρκετή καλοκαιρινή στιλιστική έμπνευση. Σε ένα post της στο Instagram, η Beckham φόρεσε ένα κόκκινο, σατέν top, με λευκό στενό τζιν και συμπλήρωσε το look με χρυσά metallic σανδάλια.

Το λευκό τζιν, χρωματιστό top και metallic αξεσουάρ είναι μία καλοκαιρινή στιλιστική φόρμουλα που έχει αντέξει στην πάροδο του χρόνου, γι' αυτό και τη λατρεύει η Beckham. Η σχεδιάστρια έβαλε τη δική της πινελιά διαλέγοντας μία ιδιαίτερη γραμμή στο top της.

Τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα με χρωματιστά tops και ψηλά σανδάλια από ένα λευκό τζιν - και όταν γυρίσετε από τις διακοπές, μπορείτε να φοράτε τον συγκεκριμένο συνδυασμό και στο γραφείο.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας