ΣΤΙΛ STREET STYLE

Rainy Day: Τα αξεσουάρ της βροχής


11 Δεκεμβρίου 2014

f8c4a3d573e5eea78a8044b10ea4612c.jpg

Μπορεί το κρύο να μην είναι ακόμα τσουχτερό, από τις βροχερές μέρες όμως δεν έχουμε παράπονο. Και η εβδομάδα που διανύουμε είναι αρκετά βροχερή. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για να μην βραχούμε! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε το στιλ μας. Εξάλλου τα αξεσουάρ της βροχής τα αγαπάμε και μάλλον πολλές από μας αναζητάμε την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε.

Γαλότσες, ομπρέλες και αδιάβροχα! Ήρθε η ώρα να τα συμπεριλάβουμε στα καθημερινά μας outfits!

Γαλότσες: Έχουν "απενοχοποιηθεί" εδώ κι αρκετά χρόνια κι αποτελούν πια ένα trendy fashion item. Δεν είναι πια συνυφασμένες στο μυαλό μας με τη φόρμα εργασίας και λόγω της πληθώρας των σχεδίων και των χρωμάτων που κυκλοφορούν μπορούν να συνοδεύσουν ακόμα κι ένα πιο professional ή glam outfit.

Αδιάβροχα: Λόγω του υλικού που είναι φτιαγμένα, τα χρώματα δείχνουν έντονα. Και αναμφίβολα θα υπάρχει μία εκδοχή αδιάβροχου jacket με το αγαπημένο μας χρώμα. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα stylish color blocking;

Ομπρέλες: Κάποιοι τις θεωρούν απλά ένα χρήσιμο αντικείμενο. Εμείς όμως ξέρουμε ότι μπορούν να γίνουν ένα stylish αξεσουάρ που θα απογειώσει το outfit μας τις βροχερές μέρες και -γιατί όχι;- να μας φτιάξουν την διάθεση!

[gallery-407591]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.