ΣΤΙΛ STREET STYLE

Hardcore fashion: Τα 90s επαναφέρουν τη punk αισθητική στο street style


5 Νοεμβρίου 2015

milan-street-style-spring-2016-Copy.jpg

Οι σχεδιαστές άντλησαν έμπνευση από τη δεκαετία των 90s, τη punk-rock κουλτούρα και το grudge look. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν αυτά των Saint Laurent, Givenchy και Balenciaga, οι οποίοι παρουσίασαν μοντέλα με σκισμένα δικτυωτά καλσόν, biker boots και ψηλές μπότες με κορδόνια, δερμάτινα jackets και καμπαρντίνες και λεπτομέρειες με αλυσίδες και καρφιά. Αυτή η dark, επαναστατική τάση φαίνεται πως δεν άφησε ανεπηρέαστες τις bloggers, τα μοντέλα με off-duty looks και τις fashionistas.

Είδαμε εμφανίσεις που έμοιαζαν βγαλμένες από punk albums των 90s, αλλά και μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του grudge, με πρωταγωνιστή πάντα το μαύρο, όπως δερμάτινα σακάκια με studs ρηγμένα στους ώμους, κεντημένα bomber jackets και διάφανα καλσόν με κεντήματα από δαντέλα φορεμένα με mini στενές φούστες και δετά ankle boots.

Αν νοσταλγείτε την επαναστατική σας πλευρά, επιλέξτε κομμάτια που θα σας χαρίσουν μια πιο avant-garde αισθητική στις εμφανίσεις σας.

[gallery-507393]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.