ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο chic στιλ στα δερμάτινα παντελόνια είναι αυτό


MMEINTANI

26 Σεπτεμβρίου 2016

Olivia-Palermo-Winter-Style-2015-7.jpg

Είναι κανόνας ότι το δερμάτινο παντελόνι ανήκει στα πιο κλασικά must have κομμάτια της ντουλάπας μας, πολλές φορές όμως μπορεί να μας φανεί κάπως συνηθισμένο και βαρετό σαν επιλογή. Επειδή όμως παραμένει ένα στιλ που δίνει άμεσα κομψότητα και πιο classy ύφος στις εμφανίσεις μας, υπάρχει τρόπος να το εντάξουμε στο στιλ μας με πολύ πιο φρέσκο και μοντέρνο τρόπο.

Ένα στιλ λοιπόν που λατρεύουμε τελευταία και θεωρούμε πως είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί σε leather  αυτή τη στιγμή, είναι τα δερμάτινα παντελόνια σε στιλ culottes! Άνετα, καθώς δεν είναι η κλασική skinny γραμμή που έχουμε συνηθίσει στα leather κομμάτια, και αεράτα, χάρη στο wide leg τελείωμά τους, μπορούν να φορεθούν τόσο με αθλητικά sneakers ή με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, όσο και με πιο ψηλά τακούνια, ανάλογα με το ύφος, την ώρα και την περίσταση.

Extra tip: Για ακόμα πιο ενδιαφέρον look, επιλέξτε ένα φαρδύ cropped δερμάτινο παντελόνι σε κάποια ενδιαφέρουσα απόχρωση, όπως το burgundy ή το camel!

[gallery-698233]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.