ΣΤΙΛ STREET STYLE

Tokyo diaries: 5 fashion tips από το πιο chic street style


MMEINTANI

28 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί όταν σκεφτόμαστε chic εμφανίσεις με κομψό αποτέλεσμα το μυαλό μας να πηγαίνει αυτόματα σε πόλεις όπως το Παρίσι ή το Μιλάνο, να που όμως η έκπληξη έρχεται από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο, η οποία ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες, έκρυβε μερικά πραγματικά ωραία looks και, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε τόσο κομψά σύνολα από τις Ασιάτισσες. Τι κρατάμε λοιπόν από το στιλ τους;

  1. Ένα αθλητικό jacket μπορεί εύκολα να φορεθεί πάνω από ένα πιο "επίσημο" blazer. Είναι ίσως από τις πιο cool mix & match επιλογές.
  2. Go big. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να συνδυάσετε ένα oversized sweater με ένα δερμάτινο jacket; Μη φοβηθείτε να παίξετε με διαφορετικούς όγκους και υφές.
  3. Ένα κιμονό μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και ως φόρεμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.
  4. Η τεχνική του να φοράμε σακάκια και jackets ριγμένα απαλά στους ώμους, συνεχίζει να επικρατεί και αυτή τη σεζόν. Έχετε δει πιο cool κίνηση;
  5. Τολμήστε τα έντονα αξεσουάρ. Μια τσάντα σε ζωηρή απόχρωση είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσετε ζωή σε ένα μουντό καθημερινό σύνολο του φθινοπώρου.
[gallery-710792]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.