ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι faux γούνες θα γίνουν η πιο κομψή πινελιά στα looks σας


MMEINTANI

8 Νοεμβρίου 2016

Fuzzy-Sweater79.jpg

Προσωπικά, μέχρι πρότινος δεν συμπαθούσα καθόλου οτιδήποτε γούνινο, καθώς όλα τα σχετικά items μου φαίνονταν αρκετά βραδινά και κάπως υπερβολικά. Όσο περνάνε οι σεζόν όμως και μαζί εξελίσσεται και το στιλ μου, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μια γούνα (πάντα μιλάμε για faux, εννοείται) δίνει μια εντελώς άλλη νότα στις εμφανίσεις μας και προσθέτει ένα μεγαλόπρεπο ύφος που όμως μπορούμε να το προσαρμόσουμε ανάλογα με την ώρα και την περίσταση.

Μερικές ωραίες ιδέες για να τις φορέσετε:

  • Για να δείξει πιο casual, δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο από το κλασικό και αγαπημένο σας τζιν
  • Μπορείτε να τη φορέσετε ακόμη και στον πρωινό καφέ ή το brunch με τις φίλες σας, αρκεί να συνδυαστεί με sneakers και όχι με ψηλοτάκουνα
  • Δοκιμάστε ένα ωραίο και πρωτότυπο layering, φορώντας από μέσα μια μακριά πουκαμίσα, για να δώσετε πολλά επίπεδα και ωραία κίνηση στο σύνολό σας.
  • Καλό είναι να μην τη συνδυάσετε με άλλο γούνινο item, όπως μια τσάντα. Προτιμήστε να παίξετε με τα υλικά, κρατώντας μια τσάντα από suede ή δέρμα.

[gallery-713660]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.